Ljudski potencijali

U pizzeriji i bistrou Gušti vjerujemo da je svaki zaposlenik ključna sastavnica našeg uspjeha. Svaki tanjur koji serviramo, svaka pizza koju ispečemo, svaki osmijeh koji dijelimo s našim gostima - sve to je rezultat timskog rada i posvećenosti svakog pojedinca.

Zašto odabrati Gušti?

Autentičnost
Radimo s autentičnim receptima i tehnikama, pružajući vam priliku da usavršite umijeće pripreme tradicionalnih jela i pića.

Timski duh
U Gušti-ju niste samo zaposlenik; postajete dijelom obitelji gdje svatko podržava svakog.

Rast i razvoj
Pružamo kontinuirane edukacije i treninge, potičući vas da rastete, učite i napredujete u svojoj karijeri.

Koga tražimo?

Konobar
Tražimo osobe koje razumiju umijeće komunikacije i pružanja izvanredne usluge. Ako imate strast prema ugostiteljstvu i želite biti dijelom tima koji postavlja standarde, ovo je mjesto za vas.

Pizza majstori
Ako ste zaljubljenik u tradiciju pizzaiola i želite kreirati pizze koje oduševljavaju svaki put, pridružite nam se i postanite dio naše pizza obitelji.

Kuhari
U potrazi smo za kreativcima koji će s ljubavlju i strašću donositi ukuse na stol našim gostima. Ako želite raditi s najsvježijim namirnicama i kreirati nezaboravne obroke, čekamo vas.

Dostavljači
Brzina, pouzdanost i predanost ključne su karakteristike koje tražimo. Ako želite biti lice Gušti-ja koje donosi ukusne obroke izravno na vrata naših gostiju, postanite naš ambasador na cestama.

U pizzeriji i bistrou Gušti cijenimo različitost, inovacije i posvećenost. Ako se prepoznajete u ovome i želite postati dijelom našeg tima koji svakodnevno stvara gastronomska čuda, pozivamo vas da se pridružite našoj obitelji.

Neka vaša strast postane naša misija.
Dobrodošli u Gušti!

Newsletter

Ostanite u tijeku s najnovijim iz Gušti!

Ne želite propustiti posebne ponude, događaje ili nove delicije na našem jelovniku?

Prijavite se na naš newsletter i budite među prvima koji će saznati sve što se kuha u našim ugostiteljskim objektima.

BONUS: Svima koji se prijave nudimo ekskluzivni popust na prvu sljedeću posjetu!

Ne propustite priliku da iskusite najbolje od Gušti prije svih ostalih.
Prijavite se odmah!


Slažem se s politikom privatnosti.